PRINT
Moeder en kind, samen onderweg
Ondersteuning aan ouders
Wie is Yvonne van Uden
Aanbod
Praktische informatie
 
 
Contact
links
Nieuwsbrief
Als moeder van drie kinderen, tussen 16 en 24 jaar, heb ik ervaren dat hindernissen ook kansen zijn voor persoonlijke groei. Het duurde even voordat ik het zo zag, ging ook niet pijnloos maar gaf mijn moederschap wel meer stevigheid en ruimte waardoor ik beter kon afstemmen op mijn kinderen. Ik zag beter wat mijn kwaliteiten waren en waar ik vastliep. Al gaande weg ontstond het gevoel van 'op mijn eigen weg' zitten en dat voelt vrij en is leuker.   
In dit proces van ontdekken is het lichaamswerk, het gesprek en het creatief bezig zijn belangrijk geweest voor mij. Dit neem ik ook mee in mijn werk waarbij ik altijd uitga van de kansen en de mogelijkheden. Kijken met een open blik, aandacht hebben voor de wereld om mij heen en daarmee in contact zijn vind ik belangrijk. Zoals ik in de wereld sta, werk ik ook en dat is met een lach en een traan.  
 Yvonne van Uden

Ervaring en Opleiding
Ruim 25 jaar werk ik met kinderen en hun ouders in de gezondheidszorg. Als pedagogisch medewerkster in het Radboudziekenhuis, bij het medisch kleuterdagverblijf in Arnhem en in de intensieve zorg bij de mens met beperkingen. Sinds 2014 staat het eigen werk in mijn praktijk voorop. Hierin komen al mijn ervaringen samen en werk ik met veel plezier als massagetherapeut en ouderschapscoach. Dit doe ik in Wageningen en s
inds de zomer 2016 ben ik ook verbonden aan het therapeuticum de Rozenhof in Zutphen.
Na de basisopleiding HBO Jeugdwelzijnswerk heb ik de opleiding speltherapie aan de Hoge School Utrecht en massagetherapie bij de Academie voor massage&beweging in Amsterdam gedaan. In 2011 ronde ik de opleiding tot biografisch ouderschapscoach af bij het instituut Biografiek in Zeist.